Kennisbank
imatix.nl > Help Desk > Kennisbank

Waar kan ik gesubsidieerde rechtshulp (toevoeging) aanvragen?

Oplossing

U kunt zelf een geen toevoeging aanvragen, dat doet de rechtsbijstandverlener (advocaat, mediator) voor u. Een jurist die geen advocaat of mediator is, kan geen toevoeging voor u aanvragen.

Omdat de Teamleden van ImatiX niet als advocaat of mediator voor u optreden, kunnen wij voor u ook geen toevoeging aanvragen. Bovendien werken wij geheel op vrijwillige basis. Er worden dus geen kosten bij u in rekening gebracht.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 2
Categorie: Toevoeging advocaat
Datum toegevoegd: 2015-08-02 21:38:04
Aantal bekeken: 62
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (5)

« Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid